Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

FÜL- ÉS ORRLYUKASZTÓ

 Egynapos tanfolyam, amely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, tökéletes tudást nyújt  a fül-és orrlyukasztás elsajátításához

- Szakoktató magas színvonalon, interaktív, gyakorlatorientált képzésen segít elsajátítani a füllyukasztás menetét és az utóápolást

- Professzionális lámpák, kényelemes kozmetikai ágyakkal felszerelt oktató terem

- Kis létszámú tanfolyam, a résztvevők száma: maximum 4 fő

Először elmélettel foglalkozunk, ezután következik az élő modellen történő gyakorlás saját modellen.

Fontos! A tanfolyam befejeztével tanúsítványt állítunk ki.

A tanfolyam ára 39 990 Ft, amely tartalmazza a szükséges induló csomagot is.

Képzésünk első sorban kozmetikusoknak, szempilla stylistoknak, szépségtanácsadóknak szól, illetve azoknak, akiknek tervük, hogy a jövőben ezt a pályát követik.


Mi is a füllyukasztás?

Studex System 75™ füllyukasztó eszközt használunk az ékszer behelyezéshez. Az ékszer maga kapszulában van, tehát teljesen steril, ahogyan a kapszula is. Sterilitás és a fájdalommentes működés miatt a szülők főként előnyben részesítik gyermekeik számára.

System 75™ kapszula tervezésének köszönhetően a csomagolásának eltávolítása nélkül lehet betenni a készülékbe, így a szakembernek nem szükséges azt megérinteni.


Mi is az orrlyukasztás?

Elsajátíthatod az orrpiercing belövés technikáját, mely ebben az esetben nem hagyományos tűvel történő szúrás elven működik, hanem a fülbelövéshez hasonlóan készülékkel helyezzük be az orrékszert az orrcimpába, ezáltal a fájdalom is jelentősen kisebb, illetve gyorsabban történik a folyamat.